Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la presentació del Fòrum Edita 2017

Demà dimarts, 4 de juliol a les 13.00h, a la Llibreria La Central (Mallorca, 237), el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la presentació de la nova edició del FÒRUM EDITA BARCELONA 2017. A la roda de premsa també hi seran el president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, i el Vicerector de cultura de la Universitat Pompeu Fabra, Javier Aparicio Maydeu.

El Fòrum Edita Barcelona dibuixarà els reptes del món del llibre, projectant-lo tres lustres cap al futur, i acollirà, a més, trobades i debats sobre qüestions candents de l’edició actual. Figures de prestigi internacional, com els editors Koen Van Gulik, Teresa Cremisi i Consuelo Saizar; els escriptors Eduardo Mendoza, Javier Cercas i Gemma Lienas; el llibreter londinenc James Daunt o el director de cinema Fernando González Molina proposaran perspectives a llarg termini de les grans tendències de l’edició, que apunten cap a l’any 2030.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.