Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Goya i el Greco recuperats ahir per a Barcelona a la Sala Oval del MNAC 

Avui divendres, 30 de juny, a les 17 hores, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, MNAC, (accés pel vestíbul d’oficines del museu), els mitjans de comunicació que ho desitgin podran prendre imatges de L’aparició de la verge del Pilar de Goya i L’Anunciaciód’El Greco, les dues obres que ahir va recuperar Barcelona provinents de la col·lecció de Julio Muñoz Ramonet.

A la presentació hi assistiran el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; el Tinent d’alcaldia de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència i president de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, Jaume Asens; representants dels grups municipals, i els patrons actuals i anteriors de la Fundació Muñoz Ramonet. També hi serà present el director del MNAC, Pepe Serra.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.