Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la constitució del Plenari del Sector del Llibre de Barcelona

Demà dijous, 29 de juny, a les 19 h tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (pl. Sant Jaume, 1), la constitució formal del Plenari del Sector del Llibre de Barcelona. En l’acte, presidit pel Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, participaran representants del Gremi d’Editors de Catalunya, de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Cambra del Llibre de Catalunya, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, Pen Català, Barcelona Ciutat de la Literatura, Gremi de Llibreters de Catalunya, Institució de les Lletres Catalanes, Consorci de Biblioteques de Barcelona, Consell de Cultura de Barcelona, Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, Associació d’Agències Literàries d’Espanya, Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya. També hi seran presents representants de la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra. També hi assistiran els portaveus de Cultura dels diferents grups municipals.

La constitució d’aquest Plenari és un dels compromisos inclosos a la Mesura de Govern del Sector del Llibre que es va presentar al Plenari del passat mes d’abril. 

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS: es podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.