Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tornen els ‘Vespres de juliol’ al Castell de Montjuïc

Durant els diumenges 02, 09, 16 i 23 de juliol de 19 a 22h el Castell de Montjuïc ofereix concerts de jazz, bossa nova, dixieland i soul en el cicle Vespres de juliol. L’activitat i l’accés al Castell són gratuïts els primers diumenges de mes i tots els diumenges a partir de les 15h. El Castell oferirà servei bus llançadora gratuït des de les 21:30h.

 

PROGRAMACIÓ

02/07 19 a 22h, concert de 19.30 a 21h

In the Mood

Aquest trio es va formar a partir de les grans connexions de les seves tres components. Musicalment es decideixen pel minimalisme de l’essència del sentiment més pur, deixant anar totes les emocions a través d’una sola guitarra, bateria i dues veus. Mogudes per les mateixes inquietuds musicals, In The Mood aposten per un nou concepte de música actual. Alguns dels temes barregen bases electròniques chill out amb un rigorós directe de guitarra, bateria i veus. Lliuren la seva ànima al públic amb una barreja de música moderna i clàssics de tota la vida, portats a l’estil Bossa Nova i Jazz per tal de crear un ambient in The Mood…

 

09/07 19 a 22h, concert de 19.30 a 21h

Pixie Dixie

Pixie Dixie és una formació amb una llarga trajectòria que sempre ha interpretat des del dixieland i jazz més clàssic fins a repertoris més enfocats al soul i el funk segons l’ocasió, sempre girant entorn de la música de tradició afroamericana. Amb 3 discs al mercat i centenars de concerts a les seves esquenes, aquest quintet lleidatà ha sabut combinar la qualitat musical amb els aspectes més lúdics i comunicatius del jazz. El seu swing imparable ha estat aplaudit per públics d’arreu i ha fet tremolar nombrosos escenaris en importants programacions i festivals.

 

16/07 19 a 22h, concert de 19.30 a 21h

Laia Badrenes

Ànima groovera. El beat que mou el meu cos, és el projecte de soul, rap i funk en català de la cantant manresana Laia Badrenas.

Una proposta sobre la força que té sentir el groove intern i ballar la música per dins. Tot prové de la nostra ànima. El cor batega, genera ritme, el ritme genera groove, el groove moviment i el moviment i el groove intern fan que la música arribi d’una forma més directa. Un ballarí com a motor del concert. Soul, hip hop i funk en català. Temes propis de la mà d’un quartet de veus i d’una banda.

 

23/07 19 a 22h, concert de 19.30 a 21h

Diana & Joel Project

Diana Palau & Joel Moreno Project és un projecte on la improvisació, sobre composicions originals i temes que formen part de l’univers musical de Diana i Joel, té un paper central. Versats en l’univers del jazz, la música brasilera i el pop, Diana Palau i Joel Moreno Codinachs van posar en marxa un duet singular el 2011, amb la intenció de combinar un repertori de composicions pròpies amb adaptacions lliures de peces de jazz, músiques brasileres i pop. D’aleshores ençà han gravat dos CD, Songs & Canções (AE, 2011) i Play (Errabal, 2015), i han comptat amb la col·laboració de noms destacats de la seva generació, com ara Alejandro Di Costanzo, Bernat Hernández, Paco Weht i Guillem Arnedo.

 

Més informació aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.