Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Oberta convocatòria per a presentar projectes musicals amb l’objectiu de programar l’espai BAM – Cultura Viva

El programa Cultura Viva (ICUB/Fabra i Coats – Fàbrica de Creació) i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, obren una convocatòria per a projectes que tinguin com a eix principal la música, amb l’objectiu de programar l’espai BAM – Cultura Viva, que acollirà la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, els dies 22 i 23 de setembre en el context de La Mercè 2017. Les propostes s’han de presentar abans de diumenge 2 de juliol a les 23.59 h.

La singularitat d’aquest espai, que inclou un escenari musical i un programa d’activitats, és que serà un punt de trobada i experimentació per a donar suport i visibilitat al teixit musical de base, tant a en l’àmbit artístic i organitzatiu, com dels processos d’innovació socioeconòmica en l’ecosistema cultural. Entre altres coses, atendrem als punts de connexió entre música i economia social i solidaria, o a noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Aquesta proposta és una iniciativa de Cultura Viva (programa de l’Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació) i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, en la qual participen els col·lectius següents: Ateneu l’Harmonia, l’Afluent, The Good Good, Quesoni, Koitton Club, Coòpolis, Indigestió, Xarxa d’Economia Solidària i representants dels projectes musicals residents a Fabra i Coats.

Més informació a http://fabraicoats.bcn.cat/ca/node/1206

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.