Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni assisteix a la presentació del projecte d’Àngels Margarit per al Mercat de les Flors

Dijous 22 de juny, a les 10.30 hores al Foyer del Mercat de les Flors (Lleida, 59), Àngels Margarit, directora del Mercat de les Flors, presentarà el seu projecte de direcció per als propers quatre anys i presentarà la temporada 2017-18, Transmissió continua, que s’iniciarà a finals del mes de setembre.

A la roda de premsa hi assistiran el Tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, el Director General de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura, Quim Torrent, i alguns dels artistes que participaran en la propera temporada.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.