Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la presentació del XXIII Saló del Manga de Barcelona

Demà dimarts, 20 de juny, a les 13 hores a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la presentació del XXIII Saló del Manga de Barcelona, juntament amb Naohito Watanabe, cònsol general del Japó a Barcelona; Ricard Robles, codirector del Sónar; Patrici Tixis, president de FICOMIC, i Carles Santamaria, director del Saló del Manga de Barcelona.

A l’acte es presentarà el cartell del Saló, la llista provisional d’autors convidats i un avanç del programa d’activitats del certamen, que organitza FICOMIC, i que se celebrarà de l’1 al 5 de novembre de 2017 a Fira de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.