Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Imatges per creure. Catòlics i protestants a Europa i Barcelona, segles XVI-XVIII’, nova proposta expositiva del MUHBA

El dimarts 20 de juny, a les 11.30 hores es presentarà a la sala de Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona l’exposició Imatges per creure. Catòlics i protestants a Europa i Barcelona, segles XVI-XVIII, un repàs als gravats com a eina per l’adoctrinament social. La presentació anirà a càrrec de Gerardo Pisarello, Tinent d’alcaldia de Treball, Economia i Planificació Estratègica; Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria; Antoni Gelonch, de l’equip comissarial, i Joan Roca, director del MUHBA.

La inauguració tindrà lloc el mateix dimarts  20 de juny, a les 19 h, al Saló del Tinell de MUHBA Plaça del Rei.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.