Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La batalla de Montjuïc de 1641 centra la nova exposició del Castell

Des d’avui es pot visitar la nova exposició del Castell de Montjuïc La Batalla de Montjuïc. Defensant la ciutat des del Castell, que es podrà veure fins al 10 de setembre a la Sala 19 del pati d’armes. La mostra relata a mode de novel·la gràfica amb il·lustracions de gran format, el desenvolupament de la Batalla de Montjuïc, que es va lliurar el 26 de gener de 1641.

Pere Ginard ha realitzat les il·lustracions que recreen alguns dels principals escenaris, personatges i moments de la batalla a partir de diferents tècniques (fotografia, gravat, dibuix) i l’historiador Dani Cortijo ha escrit els textos breus que relaten l’exposició.

Descarrega el fitxer
Dossier premsa_ Exp BatalladeMontjuïc

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.