Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni assisteix a la Diada Pau Casals de Barcelona

Demà, divendres 16 de juny, a les 20h, al Turó Park de Barcelona (Av. Pau Casals, 19), tindrà lloc la segona Diada Pau Casals Casals-Ciutat de Barcelona. A l’acte hi  assistirà el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i l’alcalde d’El Vendrell, Martí Carnicer. Les actuacions aniran a càrrec de l’Orquestra Xavier Montsalvatge i el Cor Benjamin Britten de l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell, el Grup de violoncel·listes Cello.cat i dels Castellers Els Nens del Vendrell.

Aquesta és una iniciativa de la Fundació Pau Casals per commemorar els actes que van tenir lloc el 16 de juny de l’any 1934, quan l’Ajuntament de Barcelona va nomenar Pau Casals fill adoptiu, li va concedir la medalla de la Ciutat i li va posar el seu nom a l’avinguda situada al peu del Turó Park. El 17 de maig de 2016, el Plenari de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar per unanimitat la institucionalització de la Diada.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.