Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la inauguració de la Casa de la Sardana

El proper divendres, 16 de juny, a les 19 h, el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la inauguració de la Casa de la Sardana (Pou de la Figuera, 15 baixos), un nou equipament integrat a les Cases de la Festa de l’Ajuntament que vol acollir totes les entitats d’àmbit nacional i municipal relacionades amb el món de la sardana i la cobla. A l’esdeveniment també hi assistirà Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Lluís Puig, director general de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals; Jaume Ciurana, regidor de l’Ajuntament de Barcelona i diputat a la Diputació de Barcelona; Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya; Jesús Ventura, president de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, i d’altres responsables de les principals entitats sardanistes de la ciutat i de Catalunya.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.