Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del 13è Congrés Internacional de Conservació de Mosaics

El proper dimarts, 13 de juny, a les 12 h a l’Espai 300 del Born CCM (plaça Comercial, 12), Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria, i Roberto Nardi, president de l’ICCM (International Committee for the Conservation of Mosaics), presentaran el 13è Congrés Internacional de Conservació de Mosaics, que tindrà lloc entre el 15 i el 22 d’octubre a Barcelona. També es presentarà la web El Mosaic del meu barri, el projecte impulsat pel Servei d’Arqueologia per descobrir mosaics a la ciutat, compartir-los i fomentar-ne la conservació.

Aquest congrés té lloc cada tres anys, coordinat per l’ICCM amb el suport de la Fundació Getty. En aquesta edició, el Servei d’Arqueologia-ICUB és l’organisme local encarregat de l’organització.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.