Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni pronuncia la conferència “Trencant els murs… del teatre” convidat per la Fundació Romea

El proper dilluns, 12 de juny, a les 20 h al Teatre Romea (Hospital, 51), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, pronunciarà la conferència Trencant els murs… del teatre. En l’acte, el tinent d’alcaldia, a més d’explicar les polítiques culturals que es desenvoluparan des de l’ajuntament en el camp teatral, farà balanç del seu primer any al capdavant de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Descarrega el fitxer
Balanç_ICUB16-17
Descarrega el fitxer
Trencant els murs del teatre

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.