Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Carlos Zanón, nou comissari del BCNegra

Jaume Collboni: “Amb la seva incorporació, el festival de novel·la negra tindrà mirada d’autor”

L’escriptor Carlos Zanón (Barcelona, 1 de maig de 1966) serà el nou comissari del BCNegra, la trobada de novel·la negra de Barcelona. Zanón pren el relleu a Paco Camarasa, al capdavant del festival literari a les darreres 12 edicions. Amb aquest relleu, en paraules del Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, “BCNegra tindrà mirada d’autor”.

Carlos Zanón és autor de novel·les com No llames a casa o Yo fui Johnny Thunders, Premi Dashiell Hammett 2015. És també poeta i col·labora com a articulista, crític musical i literari en diferents mitjans. Recentment ha acceptat l’encàrrec de donar continuïtat literària al detectiu Pepe Carvalho.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.