Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de ‘Bodas de Sangre’

Dimarts, 6 de juny, a les 12h, al Teatre de la Biblioteca de Catalunya (Hospital, 56), tindrà lloc la roda de premsa de Bodas de Sangre, espectacle que formarà part de la programació del Grec_Ciutat. La roda de premsa anirà a càrrec d’Oriol Broggi, director de l’espectacle, i de tota la companyia, que explicaran el procés d’assaig i muntatge.

Oriol Broggi i La Perla 29 encaren el seu primer Lorca. Es tracta d’un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar-lo a escena amb sis actors, quan l’obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge Broggi es vol centrar en la poètica de l’autor, ressaltant les paraules i les sensacions de l’univers de l’autor i el paisatge de l’Andalusia de principis del segle XX. Tot plegat, vestit amb composicions musicals del músic Joan Garriga que prenen un protagonisme especial en aquest espectacle i reforcen la musicalitat de la poesia implícita.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.