Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Servei d’Arqueologia presenta ‘l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona 2015’

El proper dimecres 31 de maig, a les 19 h a la sala d’actes de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (Santa Llúcia, 1) es farà la presentació de l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona. 2015. L’acte anirà a càrrec de Ricard Vinyes, Comissionat de Programes de Memòria, Josep Pujades, Responsable d’intervencions arqueològiques del Servei d’Arqueologia de Barcelona i coordinador de l’Anuari, i de l’arqueòleg Mikel Soberón, que impartirà la conferència: “Comptar vaixells per explicar el port medieval de Barcelona. El dret d’ancoratge a mitjans segle XV”.

L’ Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona recull l’activitat del Servei d’Arqueologia de Barcelona durant l’any. La publicació, de la qual s’editen 400 exemplars i es distribueix de manera gratuïta es va començar a publicar l’any 2008, primer des del Museu d’Història de Barcelona, on estava integrat el Servei d’Arqueologia, i des de l’any 2011 pel mateix Servei.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.