Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la reunió del Ple del Consell de Cultura

Demà dimarts, 30 de maig, a les 17 h, a la Capella de Santa Àgata – Conjunt Monumental de la plaça del Rei, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, presidirà la reunió ordinària del Ple del Consell de Cultura de Barcelona, principal òrgan de participació en les polítiques culturals de la ciutat amb funcions executives i consultives.

El passat 22 de novembre, en sessió plenària celebrada al Centre Cultural Albareda, va renovar-se la major part dels membres del Consell i va constituir-se un nou comitè executiu i sis noves comissions: Cultura i educació; Cultura i economia; Bon govern; Fàbriques i espais de creació; Patrimoni i gestió de museus; i Cultura Popular i Tradicional.

El Consell de la Cultura de Barcelona va ser creat el 2007 amb funcions executives i consultives i aplega representants dels diferents àmbits culturals i de les formacions polítiques així com persones de reconeguda vàlua. Constitueix un exemple de l’excepcionalitat en el bon govern de les polítiques culturals de la ciutat. Entre les seves funcions està la participació en l’atorgament de subvencions, l’elaboració de l’Informe Anual de la Cultura de la Barcelona, així com proposar el jurat dels Premis Ciutat de Barcelona, entre d’altres.

Els MITJANS GRÀFICS podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.