- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

BCN Producció 2017-18 selecciona 17 propostes artístiques     

– En aquesta 11a edició, s’han ampliat les línies d’actuació incorporant noves categories.

– BCN Producció inaugurarà el seu programa expositiu el proper mes de juliol i s’estendrà fins a finals d’abril de 2018.

Un total de 17 propostes artístiques han estat les seleccionades entre les 237 que es van presentar a la convocatòria 2017-2018 del programa BCN Producció, que arriba enguany a la 11a edició estrenant quatre noves categories – comissariat de la sala petita, publicació, accions en viu i entorns digitals-,  i recuperant com a categoria el projecte d’investigació.

Els projectes seleccionats per a aquesta nova edició són els següents:

PROJECTES EXPOSITIUS

Sala Gran Individual

Sala Gran Comissariat       

Sala Petita Individual

El projecte de Sala Petita Comissariat ha quedat desert.

PROJECTES NO EXPOSITIUS

Deslocalitzats

Investigació

Publicació

Acció en viu

Entorns digitals

El jurat d’aquesta edició ha estat format per David Armengol, Mónica Bello, Joan Casellas, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Alexandra Laudo, Mireia Sallarès i Oriol Gual (amb veu i sense vot).

Barcelona Producció és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, i coordinat per La Capella, que té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies. Promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent.

Amb aquesta iniciativa, La Capella dona suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, amb l’objectiu d’acostar les línies discursives de l’art actual a tots els públics.

 

Podeu trobar més informació a: http://lacapella.bcn.cat/ [1]