Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Les activitats més destacades de la Festa de la Ciència al Parc de la Ciutadella
  • Aquest cap de setmana 27 i 28 de maig el Festival Barcelona Ciència celebra l’11a Festa de la Ciència al Parc de la Ciutadella
  • Més d’un centenar d’activitats ompliran el Parc de la Ciutadella per viure la ciència de primera mà i amb els cinc sentits

 

El Festival Barcelona Ciència s’acaba aquest cap de setmana al Parc de la Ciutadella amb més de 100 activitats i experiments científics per a tota la família! Algunes de les més destacades:

ROLLING LAB
Dissabte d’11h a 21h i diumenge d’11h a 15h
Passejant pel parc et pots creuar en Dani Jiménez amb un laboratori mòbilque s’aturi per proposar-te un repte científic. És el Rolling Lab, una plataforma mòbil amb un munt d’experiments efímers i reptes per posar-te a prova amb la família, amics, parella… amb qui estiguis! No el deixis escapar!

TALLER DE VOL
Dissabte d’11h a 20h i diumenge a les 11.45h, 13.15h i 13.30h
Ja sigui per gravar plans aeris, vigilar incendis o fer-nos passar una bona estona, els drons han arribat a les nostres vides per quedar-se. Vine a fer-ne volar un i, de pas, aprèn interessants aspectes científics i tecnològics.

L’ILLA DEL TRESOR
Projecció immersiva. Passis cada 30 minuts. Dissabte d’11h a 21h i diumenge d’11h a 15h
Vine a descobrir per què Islàndia enamora als científics d’arreu del món. Una espectacular projecció de 360 graus mostra com podem trobar en el nostre cos la resposta per curar moltes de les malalties greus que patim, gràcies al paper que la biotecnologia i la genètica estan jugant en l’avenç de la medicina.

BRAIN POLYPHONY
Diumenge a les 11.10h, 12.30h i 13.50h
T’imagines poder convertir l’activitat elèctrica del nostre cervell en sons? Aquest és precisament l’objectiu del projecte Brain Polyphony, traduir en sons les ones cerebrals que generen, per exemple, les emocions, per ajudar a persones amb discapacitat motora. Vine i coneix el projecte!

ROBOTS BIOMIMÈTICS PER ENTENDRE LA NOSTRA CONDUCTA
Dissabte a les 16.40h i 19.10h
Gràcies a la robòtica podem estudiar alguns processos del funcionament del cervell, com l’aprenentatge. Descobreix el món de la robòtica biomimètica amb uns quants exemples i amb els robots Nao i CodiBot amb què s’estudien aspectes del nostre comportament.

KATASTROPHE
Espectacle d’Agrupación Señor Serrano. Per a totes les edats.
Dissabte a les 22.30h
Quatre performers, onze maquetes i centenars d’ossets de goma conformen el món on es desenvolupa Katastrophe, una faula idiota sobre la civilització humana centrada en les catàstrofes. Submergeix-te en un món pop de caos, joc i destrucció ple de terratrèmols, marees negres, guerres i exterminis.

Podeu descarregar el programa complet aquí.

Contacte de premsa: 
Sílvia Serra: 618 87 67 64
Anna Aurich: 699 31 38 46

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.