Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Clos i Jaume Collboni presenten la programació cultural de la setena edició de la Setmana de les Terrasses dels hotels de Barcelona

El proper dilluns, 29 de maig, a les 11 h, a la terrassa Mood Rooftop Bar de l’Hotel The One Barcelona (Provença, 277) el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, presenten la setena edició de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, en què del 2 a l’11 de juny, un total de 74 establiments hotelers de la ciutat organitzaran més de 260 activitats culturals per a tots els públics a les seves terrasses.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.