Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arriba la 4a edició del Dia de la Ciència Ciutadana

Demà dijous, 25 de maig, de 9.30h a 19h, tindrà lloc el Dia de la Ciència Ciutadana al Museu Blau (Plaça Leonardo da Vinci, 4-5), que celebra la 4a edició centrant-se en dos temes clau: l’ús de dades i la implicació i participació ciutadana en projectes i investigacions científiques. Aquesta jornada té per objectiu debatre i compartir experiències entre grups de recerca, col·lectius i entitats de l’àmbit científic i la ciutadania.

Durant la jornada hi haurà tallers, ponències i la presentació de casos d’èxit com el projecte londinenc sobre ciència ciutadana “extrema” i mapejos participatius Mapping for Change i el de Medialab Prado Madrid Experimenta Distrito: Laboratoris temporals de barri, un taller i una proposta sobre laboratoris ciutadans. El Dia de la Ciència Ciutadana també aprofita per donar a conèixer els diferents projectes que es porten a terme des de l’Oficina de ciència ciutadana de Barcelona així com del portal Open Data BCN de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta activitat s’emmarca dins el Festival Barcelona Ciència, que va començar el passat 15 de maig i acabarà el proper 28 de maig amb propostes gratuïtes per a tots els públics.

Més informació a: http://lameva.barcelona.cat/barcelonaciencia/

 

Per a més informació i peticions de premsa:

Maria Espada
93 301 00 39 / 667 90 32 96
espada@wearcosmica.com

Anna Aurich
93 301 00 39 / 699 31 38 46
aurich@wearcosmica.com

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.