Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació del 41 Grec Festival de Barcelona

Aquest dijous, 25 de maig, a les 12.30 hores, als jardins del Teatre Grec (passeig de Santa Madrona, 36), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i el director del Grec Festival de Barcelona, Cesc Casadesús, presentaran la programació de la 41a edició del festival de teatre. Després de la roda de premsa tindrà lloc la tradicional copa amb alguns dels artistes que participen en aquesta edició i també la tradicional foto de família.

El mateix dijous, a partir de les 19 hores i en el mateix teatre, Cesc Casadesús presentarà la programació del Grec Festival de Barcelona 2017 en un acte obert a tota la ciutadania.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.