Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
87 museus de Barcelona i l’Àrea Metropolitana participen aquest dissabte a La Nit dels Museus

Aquest dissabte, 20 de maig, a partir de les 19 h i fins la una de la matinada, 87 centres de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Sant Joan Despí obriran gratuïtament les seves portes coincidint amb la celebració arreu d’Europa de La Nit dels Museus. Una àmplia oferta d’exposicions, concerts, circ, màgia, projeccions, performances, tallers, visites guiades i dramatitzades, recitals poètics i activitats per a tots els públics.

A més de les tradicionals rutes geogràfiques, des de La Nit dels Museus de Barcelona enguany es proposa una nova ruta que consolida la col·laboració entre museus i fàbriques de creació: la Ruta Creació & Museus.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Ministeri de Cultura francès que va néixer l’any 2005, està promoguda pel Consell d’Europa i aplega més de 4.000 museus. A Barcelona, alguns museus van començar a participar-hi l’any 2006, i des de l’any 2008, l’Institut de Cultura dona suport coordinant l’activitat i promovent una campanya de comunicació conjunta per a la ciutat i l’àrea metropolitana.

Podeu consultar tota la programació al web www.lanitdelsmuseus.cat i descarregar-vos imatges en aquest enllaç.

 

Si necessiteu posar-vos en contacte amb el departament de premsa de l’Institut de Cultura de Barcelona durant la Nit dels Museus, podeu contactar amb Guillem Talens (telèfon 662627350 / gtalensm@bcn.cat)

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.