Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del projecte ‘Mordasses les “males” conductes’ al Born CCM

Demà, dimecres 17 de maig, a les 12 hores a l’espai gastronòmic El 300 d’El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona (pl Comercial, 12), es presentarà el programa Mordasses, les “males” conductes, que tindrà lloc del 25 al 28 de maig del 2017.

L’acte comptarà amb la presència dels responsables institucionals i del projecte, que ens el desvetllaran tant a nivell conceptual com participatiu. Ricard Vinyes, Comissionat de Programes de Memòria, ens introduirà en el projecte i el sentit que tingui lloc a El Born CCM, mentre que Lluís Agustí, Comissari de la programació i Jana Montllor, de Taleia Cultura, aprofundiran en el concepte de la proposta, les activitats i les novetats que incorpora aquesta edició de Mordasses, les “males” conductes.

Mordasses, les “males” conductes és un projecte transversal dedicat al debat, la reflexió i fins i tot l’experimentació oberta i en comú sobre les conductes malvistes ahir, avui i potser demà. Aquest projecte vol obrir i eixamplar el concepte de censura per interrogar-nos sobre les persecucions quotidianes de vides i conductes, individuals i col·lectives malvistes. Mordasses ens convida a reflexionar respecte les convencions, els tabús i l’opressió, i a dialogar sobre l’individu, la llibertat, el cos, el vestit, els mitjans de comunicació, la virtualitat o els rols socials des de la il·lustració, el cinema, l’antropologia, l’activisme, la literatura, el periodisme, la filosofia, la psicologia, el teatre o la psicologia.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.