Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Concurs internacional de música de Les Corts, que enguany arriba a la 13a edició  

Demà dimarts, 16 de maig, a les 13 h a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà el 13è Concurs internacional de música de les Corts, organitzat pel Districte de les Corts, el Centre d’estudis musicals A Tempo i l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona- ajut al quart món. El festival se celebrarà a partir del 22 de maig en diferents equipaments del districte de les Corts.

La presentació anirà a càrrec d’Agustí Colom, regidor del Districte de les Corts; Valentí Oviedo, gerent de l’ICUB, Sílvia Chocrón, directora del Centre d’estudis musicals A Tempo; Mercè de la Torre, presidenta de l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al quart món; Marc Heredia, pianista, guanyador del 4t CIM, i Alberto García Demestres, compositor, membre del jurat.

 

 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.