Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del XXXIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona

Dilluns 15 de maig, a les 11 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa per donar a conèixer els poetes participants al XXIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona que se celebrarà el dia 16 de maig a les 21 hores al Palau de la Música.

A l’acte hi intervindran les directores del programa Barcelona Poesia, Teresa Colom i Àngels Gregori, i els poetes convidats al Festival d’aquest any, Gioconda Belli, Paolo Agrati, Maria Sevilla, Ana Luísa Amaral i Billy Collins.

Acreditació mitjans: si voleu assistir al Festival Internacional de Poesia, cal que feu arribar un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.