Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La figura d’Oleguer Junyent es desdobla en dues exposicions a L’Arxiu Fotogràfic i al Museu Marès

Dimarts 16 de maig a les 12 h a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl Pons i Clerch, 2) es presenten les dues exposicions al voltant de la figura d’Oleguer Junyent: per una banda, OLEGUER JUNYENT, COL·LECCIONISTA. Roda el món i torna al Born, al Museu Frederic Marès (Plaça de Sant Iu, 5), i per altra banda OLEGUER JUNYENT, FOTÒGRAF. Roda el món i torna al Born, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

La presentació anirà a càrrec de Josep M Trullén, Director del Museu Frederic Marès, i de Jordi Serchs, Director de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Per altra banda, la inauguració tindrà lloc el mateix dimarts a les 19 h al Pati del Museu Frederic Marès.

Més informació sobre Oleguer Junyent, fotògraf

Més informació sobre Oleguer Junyent, col·leccionista

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.