Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa de la desena edició La Nit dels Museus

Demà dijous, 11 de maig a les 11 h al Museu Marítim (entrada del passeig Josep Carner) es presentarà la programació de la Nit dels Museus 2017, la 10 edició a la ciutat de Barcelona.

Participaran a la presentació Valentí Oviedo, Gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona; Roger Marcet, director del Museu Marítim; Pepe Font de Mora, director Fundació Fotocolectània; David Marín, director i programador de la Nau Ivanow; Anna Castellano, directora del Monestir de Pedralbes, i Àlex Medrano, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, que aquest any participa per primer cop a la Nit dels Museus barcelonina.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Ministeri de Cultura francès que va néixer l’any 2005 i està promoguda pel Consell d’Europa i aplega més de 4.000 museus. A Barcelona, alguns museus van començar a participar-hi l’any 2006, i des de l’any 2008, l’Institut de Cultura dona suport coordinant l’activitat i promovent una campanya de comunicació conjunta per a la ciutat i l’àrea metropolitana.

Pots descarregar imatges de La Nit dels Museus 2016 aquí

 

Descarrega el fitxer
Dossier Premsa Nit Museus2017

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.