Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la presentació de ‘¿Dónde vas, Europa?’, amb motiu de la celebració del Dia d’Europa

Demà, dimarts 9 de maig, a les 19 hores, a la sala d’actes del Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la presentació del llibre ¿Dónde vas Europa? (Herder) amb motiu de la celebració del dia d’Europa.

La presentació consistirà en un debat sobre la situació actual d’Europa. Hi intervindran Victoria Camps, catedràtica emèrita de filosofia moral i política de la UAB; Ramón Cotarelo, catedràtic de ciència política de la UNED; Milagros Pérez Oliva, redactora en cap d’opinió d’El País, Premi Nacional de Periodisme de la Generalitat de Catalunya 2006, i Miquel Seguró, professor de filosofia de la UOC i investigador de la Càtedra Ethos (URL).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.