Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni inaugura el Palo Market Fest

El Tinent d’Alcaldia realitzarà el recorregut pel Palo Market Fest amb el director del festival, Pedrín Mariscal

Des de divendres i fins diumenge a la Fabra i Coats es podrà veure les millors avantguardes escèniques, més de 100 músics i 200 creadors emergents

Demà divendres 28 d’abril a les 18 h de la tarda, el tinent d’alcaldia, d’Empresa Cultura i Innovació, Jaume Collboni; presidirà la inauguració a la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) del Palo Market Fest (PMFEST), el nou festival de cultura emergent promogut pels organitzadors de Palo Alto Market.

Durant els 3 dies que dura el festival es podrà veure els últims espectacles de companyies punteres d’arts escèniques com La Veronal (Equal elevations) o els Corderos + Za! (Afasians the last conference), els millors músics de l’escena local de la ciutat amb extended sessions (artistes tocant sense parar i fusionant-se entre ells per crear una peça en directe irrepetible) o duets singulars (com ara Marina i Chicuelo o Clara Rueda i Tee Amara), i 200 propostes de nous creadors (dissenyadors i artesans contemporanis).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.