Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona i Folgueroles s’uneixen per la Festa Verdaguer 2017

Demà dijous 27 d’abril, a les 11 hores, a la sala de Martí l’Humà del MUHBA. (Plaça el Rei) tindrà lloc la presentació de la Festa Verdaguer 2017, organitzada per el MUHBA Casa Verdaguer de la Literatura de Barcelona i la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles, que tindrà lloc del 18 de maig al 18 de juny 2017 i -per primera vegada- en diversos espais de Folgueroles i Barcelona.

La presentació anirà a càrrec de Carles Baronet, alcalde de Folgueroles i president de la Fundació Jacint Verdaguer; Ricard Vinyes, Comissionat de Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Roca, director del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA); Carme Torrents, directora de la Fundació Jacint Verdaguer, i Teresa Macià, responsable d’activitats (MUHBA). També es comptarà amb una intervenció especial de l’Orfeó Barcelonès.

Descarrega el fitxer
Festa Verdaguer 2017
Descarrega el fitxer
Programa Festa Verdaguer 2017

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.