Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni lamenta la mort de l’escultor barceloní Xavier Corberó

El Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha lamentat aquest migdia la mort, ahir, de l’escultor barceloní Xavier Corberó. “La nostra ciutat sempre estarà en deute amb Corberó”, ha dit.

El regidor ha recordat que l’artista -amb algunes peces a la ciutat, com el monument a Josep Tarradellas- va col·laborar amb l’Ajuntament en dos aspectes tant rellevants com simbòlics. “Com a membre del Comitè d’Escultura Pública de l’Olimpíada Cultural, d’una banda, va assessorar l’Ajuntament en la tria d’escultures d’autors de prestigi internacional. Peces que, avui, formen part del nostre paisatge d’art urbà. Entre d’altres, les de Lichstentein, Richard Serra, Botero i Claes Oldenburg. De l’altra, dissenyant les medalles que van lliurar-se als Jocs Olímpics de Barcelona’92”.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.