Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presenta el nou programa ‘Barcelona Districte Cultural’

Demà dimarts 25 d’abril, a les 10.30 hores, al Centre Cívic Urgell (Urgell, 145) tindrà lloc la presentació de ‘Barcelona Districte Cultural’, el primer programa que es posarà en marxa dins el marc del Pla de xoc cultural als barris de Barcelona, la mesura de govern que es va presentar el passat  mes de setembre.

La roda de premsa anirà a càrrec del tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; el director de Cultura i Proximitat de l’Institut de Cultura (ICUB), Carles Sala; la directora del Centre Cívic Urgell, Sònia Feligreras, que ho farà en representació dels diferents centres cívics participants; i l’actor Marc Martínez, que intervindrà en nom dels artistes que hi prendran part. L’acte també comptarà amb l’actuació de la formació musical La Màlaga.

‘Barcelona Districte Cultural’ respon a un circuit estable de propostes artístiques de música, arts escèniques i audiovisuals que es podrà veure en diferents equipaments culturals de proximitat.

 

Descarrega imatges en aquest enllaç

Descarrega el fitxer
BCN Districte Cultural Dossier de premsa
Descarrega el fitxer
Catàleg espectacles BCN DISTRICTE CULTURAL

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.