Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de l’exposició ‘L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. Cent anys al servei del patrimoni, la informació. la recerca i la cultura’

Dimarts 25 d’abril, a les 18 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. Cent anys al servei del patrimoni, la informació. la recerca i la cultura. L’exposició, que estarà ubicada a l’Arxiu Històric (c. Santa Llúcia, 1) fins al 30 d’abril de 2018, és un dels principals recursos produïts amb motiu de la celebració del centenari de l’Arxiu.

L’acte anirà a càrrec del Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes; de l’Arxiver en Cap de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Borràs; del Director de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Xavier Tarraubella, i del comissari de l’exposició, Sebastià Riera.

La celebració del centenari té com a objectiu fonamental donar a conèixer l’Arxiu, els fons i la seva tasca com a institució arxivística centenària dedicada a la preservació del patrimoni documental de la ciutat i a l’impuls de la recerca, el coneixement, la informació i la divulgació històrica sobre la ciutat de Barcelona.

Descarrega el fitxer
Exposició Centenari Arxiu Històric

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.