Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni assisteix a la ‘Nit del Drac. Nit d’Homenatges’
Demà dissabte, 22 d’abril, a les 21 h, a la plaça Comercial del barri del Born, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, assisteix a la Nit del Drac. Nit d’homenatges, una cita anual a partir d’aquest 2017, organitzada per l’Institut de Cultura, i que té com a objectiu convidar la ciutadania a commemorar els aniversaris relacionats amb els grans noms de les lletres catalanes, dins el marc de la Diada de Sant Jordi.
L’acte, concebut i dirigit per Joan Ollé, serà presentat per l’actriu Txe Arana i el periodista radiofònic Ricard Ustrell. Artistes i personalitats del món de la cultura seran els encarregats de retre tribut als escriptors i escriptores homenatjats, establint així un lligam literari i musical entre el passat i el present. Joan Garriga, Meritxell Gené, Jaume Sisa, Toti Soler i la banda de pop i rock alternatiu Els Nens Eutròfics -integrada entre d’altres pel poeta Josep Pedrals-, Paula Blanco, Hermann Bonnin, Montserrat Carulla, Javier Cercas, Carles Dénia, Mario Gas, Glòria Granell, Gemma Humet, Txema Martínez, Rafel Nadal, Victòria Pagès, Tortell Poltrona, Marc Serrats, Isabel-Clara Simó, entre d’altres, posaran música i veu a les obres dels autors homenatjats.
Els autors dels quals se celebraran efemèrides aquest 2017 són Josep Palau i Fabre, Joan Fuster, Prudenci Bertrana, Aurora Bertrana, Màrius Torres i Carles Soldevila.Més informació en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.