Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’empresa Pelaimas programarà al mes d’agost a l’amfiteatre del Grec

L’Ajuntament de Barcelona obrirà l’amfiteatre Grec el mes d’agost amb una oferta artística de qualitat i amb l’objectiu de mantenir el pols cultural de la ciutat.  Pelaimas SL, serà l’empresa encarregada del disseny, la gestió i la realització de la programació artística durant aquest període estival.

El pressupost municipal per a aquest projecte és de 300.000€ que provenen de l’impost sobre estades en establiments turístics (IEET) i permetrà posar a l’abast dels barcelonins i dels visitants una programació artística homologable a la de qualsevol ciutat del món en un dels espais més emblemàtics de la ciutat. Jaume Collboni

Aquesta iniciativa respon a una de les prioritats que ja va manifestar el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, de mantenir l’oferta cultural de Barcelona endegant un conjunt de programes que donin a la cultura el protagonisme que mereix.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.