Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Africa 815’, de Pilar Monsell; ‘Le mie parole’, de Ketty La Rocca, i ‘Voyage’, de Robert Cahen arriben a La Virreina Centre de la Imatge durant el mes d’abril

El proper divendres 7 d’abril, a les 11 hores tindrà lloc la presentació de les exposicions que acollirà La Virreina Centre de la Imatge durant el mes d’abril. Es tracta de les mostres Le mie parole de Ketty La Rocca, Africa 815. Paradís Perdut de Pilar Monsell i Voyage de Robert Cahen.

La roda de premsa anirà a càrrec de Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge i comissari de l’exposició Le mie parole, de Ketty La Rocca; Michelangelo Vasta, fill i gestor de les obres de Ketty La Rocca i Pilar Monsell, artista de la mostra Africa 815. Paradís perdut.

La inauguració de les exposicions Le mie parole de Ketty La Rocca i Africa 815. Paradís Perdut de Pilar Monsell tindrà lloc el mateix divendres a les 19 h, mentre que l’exposició Voyage de Robert Cahen s’inaugurarà el 28 d’abril.

 

Més informació a http://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa KETTY LA ROCCA
Descarrega el fitxer
Dossier de premsa PILAR MONSELL
Descarrega el fitxer
NOTA ROBERT CAHEN

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.