Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni entrega el 41 Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista ‘El Ciervo’

Demà dimarts, 4 d’abril, a les 19.30 hores, a la Llibreria + Bernat (Buenos Aires, 6), el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, entregarà el 41è Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista El Ciervo. Assistiran a l’acte Andreu Missé, director de la revista Alternativas Económicas i membre del jurat i Jaume Boix, director de El Ciervo. El guanyador d’enguany ha estat el periodista Vicente Pedro Ortí amb l’article Be water, hermano, un text que convida a meditar sobre la flexibilitat laborar i les seves conseqüències.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.