Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El nou Festival Internacional de Dansa centrarà la segona trobada d’alcaldes i regidors de Cultura de l’àrea metropolitana

Els responsables de cultura de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Adrià de Besòs es reuniran el proper dimarts, 4 d’abril, al Centre Cultural El Carme de Badalona

També hi seran presents les alcaldesses de Badalona, Dolors Sabater, i de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon

El Centre Cultural El Carme de Badalona (Francesc Layret, 78-82) acollirà aquest dimarts 4 d’abril, a les 10.30 hores, la segona trobada d’alcaldes i regidors de Cultura. Hi assistiran els responsables de cultura de Barcelona (Jaume Collboni), L’Hospitalet de Llobregat (David Quirós), Badalona (Laia Sabater), Santa Coloma de Gramenet (Petra Jiménez), Cornellà de Llobregat (Rocío García), Esplugues de Llobregat (Montserrat Zamora) i Sant Adrià de Besòs (Ruth Soto, Regidora de territori i responsable de promoció de ciutat). També hi seran presents les alcaldesses de Badalona, Dolors Sabater; Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

Aquesta trobada és continuació de la primera, celebrada a l’Hospitalet de Llobregat. Des de llavors, i amb l’impuls tècnic de les diferents regidories, s’ha anat plantejant un espai de treball sobre polítiques culturals urbanes en el marc de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS: Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop acabada, cap a les 11.30 hores aproximadament, hi haurà una atenció als mitjans.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.