Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arriba ‘Món Llibre’, el festival literari per a infants i joves

Dimecres 29 de març, a les 10.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà de la 13a edició del festival literari Món Llibre, que tindrà lloc els dies 8 i 9 d’abril al CCCB, la plaça de Joan Coromines, el MACBA i la plaça dels Àngels. La presentació anirà a càrrec de Valentí Oviedo, gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i de Marta Almirall, cap del departament de Festes i Tradicions.

A l’acte també hi intervindran alguns dels protagonistes del BookCon, la trobada que es portarà a terme dins el marc del festival i que concentrarà alguns dels joves bloguers més influents de literatura juvenil a la xarxa.

Podeu descarregar imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
DOSSIER DE PREMSA MÓN LLIBRE 2017

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.