Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni dona a conèixer els guanyadors de les 20 beques Montserrat Roig d’ajut a la creació literària

Dilluns 20 de març, a les 11.00 hores, a la sala Martí l’Humà del MUHBA (Plaça del Rei s/n), tindrà lloc la roda de premsa on es donaran a conèixer els guanyadors de les Beques d’escriptura Montserrat Roig en el marc del programa Barcelona Ciutat de la Literatura de la UNESCO.

L’acte anirà a càrrec del tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i de la coordinadora de l’oficina tècnica del programa ‘Barcelona, Ciutat de la Literatura UNESCO’, Marina Espasa. També hi assistirà Joaquim Sempere, familiar de l’escriptora Montserrat Roig.

NOTA GRÀFICS: a les 10.50h està prevista una fotografia amb els 20 premiats a les escales de la Pl. del Rei.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.