Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni votarà demà a les eleccions per escollir la nova Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès

Dema dijous, 16 de març, en acabar la Comissió de Govern (sobre les 11 hores) el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, exercirà el seu dret a vot com a soci de l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6).

En aquestes eleccions els socis i sòcies de l’Ateneu elegiran els càrrecs de la nova Junta Directiva de l’entitat barcelonina. La mesa electoral estarà situada a la sala Pompeu Fabra de l’Ateneu entre les 9 i les 20 h, i un cop finalitzada la votació es realitzarà el recompte de vots.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.