Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Born. Memòries d’un Mercat’, evoca el passat comercial del Born

El proper dimecres 15 de març a les 11:30 hores a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, es presentarà l’exposició Born. Memòries d’un Mercat comissariada conjuntament per Manel Guàrdia, Ramon Graus i José Luis Oyón, que reivindica el paper d’aquest mercat en la història de la ciutat de Barcelona. Es podrà visitar des del 17 de març fins al 26 de novembre de 2017.

L’acte comptarà amb la presència del primer Tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello; el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i el comissari de l’exposició, Manel Guàrdia.

Born. Memòries d’un mercat ens parlarà de la pròpia història del mercat mitjançant documents històrics, però també a través de la memòria col·lectiva. El Mercat del Born va ser concebut, primer a la plaça i després dins de l’edifici metàl·lic, com un mercat minorista de barri i, posteriorment, es va convertir en el mercat majorista d’una metròpoli en expansió. Quaranta cinc anys després del tancament del mercat, aquesta exposició vol reivindicar-lo com es mereix.

Convoquem als mitjans gràfics abans de la presentació (a les 11h) per a fer la foto de família i per enregistrar l’exposició.

Un cop feta la presentació, hi haurà accés lliure a l’exposició pels mitjans que vulguin visitar-la.

Al final de la visita es convidarà a la premsa assistent a un refrigeri a El 300 del Born, cortesia de Moritz.

La inauguració oficial tindrà lloc el dijous 16 de març a les 19h.

Per a una bona organització de l’acte, preguem confirmació d’assistència tant a la roda de premsa com a la inauguració del dijous a la tarda al correu premsaelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.