Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni assisteix a la festa de Sant Medir

Avui divendres 3 de març, a les 19.00 hores, el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, assistirà a la tradicional baixada de la nit de festa de Sant Medir.

A les 19h les autoritats es reuniran a la cruïlla dels carrers Escorial i Sant Lluís, punt on s’iniciarà la passejada per saludar les colles participants fins arribar a la colla de La Llibertat Gracienca, portadora de la bandera  de la Federació. L’inici de la desfilada serà a la cruïlla dels carrers de Gran de Gràcia i Nil Fabra a les 20h, i acabarà Gran de Gràcia, a l’alçada del Pla de Salmerón.

Enguany està previst que participin a la desfilada 25 colles, un total de 1.200 romeus i romeves, 165 cavalls i 23 carros, que repartiran 42 tones de caramels. Els símbols que porten els romeus durant la festa són el llacet amb una fava, la medalleta del sant i un pom de violetes. La desfilada l’obrirà la Guàrdia Urbana muntada acompanyats per la banda i els representants de la Federació i de les institucions.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.