Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix l’‘Italian Design Day’ a Barcelona  

Dijous 2 de març, a les 19 hores el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la primera edició de l’Italian Desgin Day que tindrà lloc simultàniament a cent ciutats del món. L’acte es farà a la seu de l’Institut Europeu del Disseny de Barcelona (Biada, 11).

Aquesta exhibició de dissenys, iniciativa del Ministeri d’Assumptes exteriors Italians, estarà encapçalada pel Consol General d’Itàlia a Barcelona, Stefano Nicoletti, i per Alessandro Manetti, director de l’IED Barcelona. Durant l’acte es realitzarà la taula rodona El design italiano como puente i s’inaugurarà l’exposició Exemplar.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.