Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament augmenta en un 25% l’aportació a les colles castelleres de la ciutat
  • Jaume Collboni: “Amb aquest acord volem que les nostres sis colles continuïn l’evolució Castellera positiva dels darrers anys i incrementin el seu paper de cohesió social en els seus territoris”
  • Amb aquest augment l’ICUB passarà a invertir 201.000 € en les Colles Castelleres de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la direcció de cultura popular de l’ICUB, augmentarà en un 25% el pressupost del 2017 destinat a la tradició castellera de Barcelona. Aquesta aportació es materialitza a través d’un conveni que s’acorda amb les sis colles alhora i l’aportació de l’ICUB dels serveis mèdics a les gairebé 60 diades que se celebren a la ciutat.
Barcelona compta amb sis colles castelleres: Castellers de Barcelona (fundada el 1969), Castellers de Sants (1993), Castellers de la Vila de Gràcia (1996), Castellers del Poble Sec (1998), Castellers de la Sagrada Família (2002) i Colla Castellera Jove de Barcelona (2010).

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.