Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El pregó dels Infants i la visita a les monges clarisses del Monestir de Pedralbes obren les festes de Santa Eulàlia

Divendres 10 de febrer, a les 10 hores tindrà lloc des de la Plaça de Sant Jaume la lectura del Pregó dels Infants de les festes de Santa Eulàlia amb la participació de prop de 800 escolars. L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i comptarà amb la presencia del Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni.
El pregó dels Infants és una activitat educativa que té com a objectiu la difusió i la promoció dels drets dels infants, i en concret, el dret a la participació i el reconeixement dels infants com a ciutadans de ple dret. Aquest any el discurs elaborat per alumnat de 3r, 4t i 5è de primària de 13 escoles gira al voltant de la temàtica “Barcelona, ciutat acollidora”.

A continuació, a les 11.30 hores, la Corporació municipal realitzarà la tradicional visita a la comunitat de monges clarisses de Monestir de Pedralbes, en la què es podran visitar les diferents dependències de l’edifici.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.