Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival LLUM BCN transforma patis i places de Ciutat Vella

Demà divendres 10 de febrer, a les 19.30 hores, al Born CCM (Pl. Comercial, 12), s’iniciarà un recorregut per a la premsa, en el qual es visitaran alguns dels espais que acullen les instal·lacions lumíniques del Festival Llum BCN. A la visita s’hi podran veure les 6 instal·lacions d’artistes professionals ubicades al Born CCM i a la Pl. Comercial, així com els patis del Museu Picasso, el Museu de les Cultures del Món i el Palau Centelles, espais que acullen propostes d’escoles de disseny. El recorregut estarà conduït per la cap del departament de Festes de l’ICUB, Marta Almirall i la comissària del festival, Maria Güell.

El festival Llum BCN, que té lloc dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia, omplirà durant els dies 10, 11 i 12 de febrer diferents espais de Ciutat Vella amb 24 instal·lacions lumíniques creades per escoles i professionals del disseny.

Podeu consultar el programa detallat del festival en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.