Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre ‘Els gegantons de les escoles de Barcelona’

Aquest dimecres, 8 de febrer, a les 19 hores, es presentarà el llibre Els gegantons de les escoles de Barcelona, una coedició de l’Institut de Cultura i l’Institut d’Educació de Barcelona. A l’acte, que es farà a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), hi assistiran l’autor del llibre, Nico Alonso; el creador del joc inclòs al llibre, Oriol Comas, i el supervisor pedagògic Enric Roca. També hi serà present el cap del Servei de Cultura Popular, Francesc Fabregat. Aquesta publicació és el primer recull de la imatgeria festiva de les escoles de la ciutat, veritables obres d’art que apropen la cultura popular als barcelonins i les barcelonines més petits.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.