Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de les festes de Santa Eulàlia i del Festival Llum BCN

Aquest dilluns, 6 de febrer, a les 12 hores, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, la directora de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Marta Almirall, i la comissària del Festival Llum BCN, Maria Güell, presentaran en roda de premsa la programació de les Festes de Santa Eulàlia i del Festival Llum BCN, inclòs dins de les festes.

Les Festes de Santa Eulàlia i el Festival Llum BCN tindran lloc el cap de setmana del 10 al 12 de febrer.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.